Shimano E-TUBE Shimano E-TUBE

Wat is E-TUBE?

Shimano E-TUBE-software verbindt je met je fiets. Hij stelt je in staat om het maximale uit je rijervaring te halen.

E-TUBE PROJECT Cyclist

Met het Shimano E-TUBE PROJECT Cyclist kun je draadloos je instellingen aanpassen, firmware bijwerken en fouten opsporen en herstellen.

E-TUBE RIDE

Shimano E-TUBE RIDE app verandert je smartphone in een handig fietsdisplay voor het volgen van je real-time ritgegevens

• Personaliseer
    Personaliseer

Pas de instellingen van je fiets aan op jouw rijstijl.

• Werk firmware bij
    Werk firmware bij

Zoek de nieuwste releases met de nieuwste functies

• Foutcontrole
    Foutcontrole

Spoor fouten direct op en vind oplossingen

Shimano E-TUBE Shimano E-TUBE

Tijd om te beginnen!

Zo doe je dat:

• Stap 1: Download de app

Download E-TUBE PROJECT Cyclist of E-TUBE RIDE uit de App Store of Play Store op je smartphone of computer.

• Stap 2: Verbind je fiets

Zet Bluetooth aan en open de app. De app vertelt je hoe je verbinding kunt maken.

• Stap 3: Maak het persoonlijk

Kies uit diverse voorinstellingen of stel ze zelf samen!