Shimano E-TUBE Shimano E-TUBE

Vad är E-TUBE?

Shimano E-TUBE-mjukvara kopplar upp dig till din cykel. Appen låter dig få ut det mesta av din åkupplevelse.

E-TUBE PROJECT Cyclist

Shimano E-TUBE PROJECT Cyclist ger dig möjlighet att trådlöst anpassa dina inställningar, uppdatera firmware och identifiera och åtgärda eventuella fel.

E-TUBE RIDE

Shimano E-TUBE RIDE-appen förvandlar din smartphone till en praktisk cykelskärm där du kan hålla ett öga på din åkdata i realtid.

• Anpassa
    Anpassa

Anpassa cykelns inställningar så att de passar din åkstil

• Uppdatera firmware
    Uppdatera firmware

Kolla efter de senaste versionerna med de nyaste funktionerna

• Felkontroll
    Felkontroll

Identifiera fel omedelbart och få lösningar

Shimano E-TUBE Shimano E-TUBE

Det är dags att komma igång!

Så här gör du:

• Steg 1: Ladda ner appen

Ladda ner E-TUBE PROJECT Cyclist eller E-TUBE RIDE från App Store eller Play Store med din smartphone eller dator.

• Steg 2: Koppla upp din cykel

Aktivera Bluetooth och öppna appen. Appen ger dig sedan instruktioner om hur du ansluter.

• Steg 3: Börja din anpassning

Välj från en rad förinställda lägen eller skapa dina egna!